CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 27, 2013

minggu yg 'awesome'

Assalamualaikum,

punce utama entry ini ditulis adlh krana utk mengisi kelapangan akak sy yg comel brlesung pipit, intan shera (how come ak bleh lpe dy pye link blog ni???? ngaaaaaaaaaaaaaa =='' ooooo stresssss)..
okay,cukup2 ngan reaksi aneh..kate akak kite ni dy da xmau da ngadap buku medic ni, drpda ngadap buku medic, baek ngadap blog katenye...huhu..mntg2 da abes final exam kan..:p

act, byk mnde yg brlaku dalam minggu ni...pristiwa duka, cerie, sume ad... pristiwe duke  xmau crite..dah nme pon duke, perlu ke crite..kite patot buang je jaoh2...at first, dalam satu minggu ni ,sptotnye brcdg nk tggl kat kolej smpai la kuar result exam..tp dsbbkn thp bosan yg sangat kritikal seperti jerebu yg telah mlanda ni, ak kuatkn diri utk blek rumah sorg2...

awal minggu ad la jgk kluar ngn intan n sapi pergi mid nk tgk crite..hari yg ak kuar ni adalah hari slpas ak brteriak sakan smpai mte xleh nk bkk..lagi satu, ak kuar ni pon ad reason plus scra tibe2, intan n sapi ajak kua, so kitorg pgi bsama2 tp arah yg berbeza...
lpas brtemu ngn 'si dia' scra singkat, ak, intan ngn sapi pon pgi tgk tiket wayang nk tgk cite pe yg ad...mule2 nk tgk 2 cite bg mlupkn sgla kesedihan, tp xde cite, so 1 movie cukup...
nk tgk cite Pee Mak, xleh coz da abes so trpkse tgk Fast n furious 6 (sdeyh gile woo xdpt tgk cite pee mak)....huh...tket yg ad malam so pd ptg nye tu, kitorg pegi men laser tag with 2 other boys yg dtg a bit late (john n adnan)...


we totally have fun tyme main...intan duk asyik menjerit je...hahaha...njoy2 pon yg dpt no.lastnye hakuuuu...nmpk sgt xpndai cr tmpt smbunyi..LOL..tyme tu ada la lam 5% ksedehan tu hilg kejap...n then, bdk laki pgi ke mane ntahh, kami yg tggl bdk pmpuan je ni g bli chatime n then lepak kt food junction mid,sembang lalaalalallala...patu, intan ngn sapi shopping sakan plak..ak xinvolve......hee....intan nk cr kasut sneakers so ktorg pgi la dkt satu tmpat ni (ok, ak lpe nme tmpat tu..apekahhhhhhh???O.o) ..haaaa, mse ni bf intan dtg..hahah..( sowee akak :P )..ktorg duk lalalalalala lam kdai tu, da siap bli sneakers, anything yg dorg nk pn da dpt, hari pn da mlm, it's movie time...pgi la tgk movie...tyme tgk movie ni pon, duk bhg dpn jgk, tp not bad la, xbrapa nk sket leher..pheww...bleh thn la cite tu..the rock toughhhhh woooo( OK MOTIF SANGAT )..:D..pas abes tgk movie, blek UM...bes kua the whole day mase tu....

esoknye,sorg2 pg tgglkn ak..brtmbhla bosan ak kn..so, decision yg terbaek adlh BALEKKK..;D..N now i'm home..mncari ketenangan..................................


p/s: i'm wishing dat i could get better result in my exam so do my batchmates...amiin ya rabbal 'alaminnnn..:))
p/s/s: sorry readers law trlebih pnjang...

1 comments:

intan shera

waaaaaaaa awesome punya cerita ! keep it up sweetheart :*

Post a Comment